Hoe verbeter je je leefstijl met kleine veranderingen?

Die aanpak staat centraal in de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’, die ik samen met de overkoepelende beroepsvereniging voer. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven een nieuwe en gezondere leefstijl kunnen creëren. De campagne loopt van 30 oktober tot en met 31 december 2017.

Campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

“Ik zie in mijn praktijk dat veel mensen aan het einde van het jaar nadenken over waar ze tevreden over zijn, of wat ze in het nieuwe jaar juist anders willen doen. Afvallen hoort daar ook vaak bij. Ik wil mensen laten zien dat ze met kleine aanpassingen in hun dagelijks leven al veel kunnen bereiken. Ik adviseer ze bij het maken van gezonde keuzes en het volhouden van deze nieuwe gewoontes in hun dagelijks leven”.

Speciaal aanbod ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’

Ik bied individuele begeleiding aan om af te vallen of verbetering in leefstijl te realiseren. In het kader van de campagne ‘Dag Oud, Hallo Nieuw’ heb ik dit moment een SPECIAAL AANBOD tot 31 december 2017:

Gratis workshop ‘Etiketten lezen’ bij afname van een FIT-it pakket