Kennismakingsgesprek (± 15 minuten)

Tijdens dit kennismakingsgesprek licht ik mijn werkwijze toe en vertel ik wat ik als voedingsconsulent voor je kan betekenen. Op basis van dit gesprek kun je bepalen of mijn werkwijze je aanspreekt en of we een vervolgafspraak maken.

Deze kennismaking is geheel vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.

Intakegesprek (± 60 minuten)

healthy-foodOm je te leren kennen en een goed beeld te krijgen van je huidige situatie, nemen we tijdens dit uitgebreide gesprek de o.a. volgende punten door:

  • Hulpvraag, doelstellingen en voorgeschiedenis
  • Motivatie, leefomstandigheden en activiteiten
  • Eetdagboek / Voedingsanamnese

Vervolgens krijg je een antropometrisch onderzoek waarbij je wordt gewogen en gemeten. Daarna bereken ik je BMI en energiebehoefte en bepalen we samen je doel.

Na dit gesprek stel ik aan de hand van alle gegevens een behandelplan op, welke volledig is afgestemd op jouw persoonlijke omstandigheden.

Vervolgconsult (± 20-30 minuten)

Tijdens de vervolgconsulten word je gewogen, bespreken we de voortgang en is er ruimte om je vragen te stellen. Daarnaast zal ik je iedere week uitgebreide informatie geven over gezonde voeding en o.a. het lezen van etiketten. Tevens besteed ik veel aandacht aan gedragsverandering. Verkeerd voedingsgedrag afleren, kan niet in één keer. Dit vertrouwde gedrag heb je immers al jarenlang opgebouwd. Daarom pakken we elke week een nieuw punt aan en geef ik je nieuwe opdrachten om je gedrag stapsgewijs te veranderen.